Vnuk Produkt prozori
Vnuk Produkt vrata

PVC grilje

Moderna tradicija!

Trajnost. Stabilnost. Domaći ugođaj. Sve više i više ljudi je u potrazi za tradicionalnim vrijednostima u arhitekturi i dizajnu interijera.

Trenutno se grilje doživljava kao renesansni element dizajna za zaštitu privatnosti. Rabe se stotinama godina kako bi zaštitili skupe staklene ploče od vjetra i vremenskih neprilika, te su moderni vizualni element na mnogim kućama danas. Pogotovo u južnoj Njemačkoj i južnim europskim zemljama, gdje su česta alternativa roletama. Bilo da se radi o zaštiti privatnosti ili za hlad, bilo sa fiksnim ili pokretnim lamelama.

Izuzetna značajka je da čak i kada su zatvoreni, oni jamče optimalan protok svježeg zraka, što poboljšava osobne dobrobiti kroz poboljšanje klime u svim sobama u kući. U vinilnim šarkama grilje iz Salamandera ispunit će sve zahtjeve za optimalnu funkcionalnost i moderan dizajn. Oni su dugotrajna alternativa konvencionalnim drvenim roletama.

Proizvodimo grilje s fiksnim i pomičnim lamelama, u ALU i PVC verziji, a možete odabrati crni i bijeli okov za grilje, kao i grilje u SALAMANDER bijeloj boji, te imitaciji drveta.
Grilje se mogu naknadno montirati na već ugrađene prozore, a okov koji koristimo izrađen je od kvalitetnih materijala i dodatno je plastificiran.
Odlikuju se čvrstoćom i postojanošću te lakoćom održavanja, što osigurava čelikom ojačani okvir kao noseći element.